eprintpro is sinds jaren hét adres voor het maken van exclusieve, luxe fotoalbums voor de professionele en semiprofessionele fotograaf.


NIEUW: Hardcover LayFlat 4.0 boeken

De nieuwste generatie LayFlat boeken zijn leverbaar vanaf 5 spreads. Met mooie dikkere pagina's en standaard een krasvaste Eprint FotoSilk afwerking op de omslag ! Per direct zijn deze nieuwe LayFlat 4.0 boekenleverbaar. Klik hier voor meer informatie .

 

 

Kwaliteit telt


De digitale fotoalbums van eprintpro zijn van hoge kwaliteit: elk album krijgt de aandacht die dit topproduct verdient. De albums worden per pagina onderworpen aan een visuele inspectie om daarna in een handgestikte omslag bevestigd te worden.  

 

Professionele digitale fotoalbums in de formaten 40x30, 35x35 en 30x30 cm worden optoneel geleverd in een luxe magneetbox.

 

Voor zowel de luxe albums als ook voor de hardcoverboeken worden de beste materialen gebruikt waardoor de omslagen bijvoorbeeld niet krom zullen trekken. Naast het losbladige Luxe Album systeem zijn er ook Premium albums op echt Fuji fotopapier leverbaar

 

 Vier verschillende technieken 


Als totaalleverancier biedt eprintpro u keuze mogelijkheid uit verschillende technieken.

 

Luxe Albums zijn digitale albums met ons unieke lay-flat systeem! De pagina's sluiten in de rug goed en zonder enige onderbreking op elkaar aan. Hierdoor ontstaan de mooiste panoramafoto's. De foto's worden gedrukt op hoogwaardig 350 grams briljant wit papier en voorzien van een polycarbonaat afwerking.

 

 

 

 

Premium Albums zijn fraaie Flush Mount albums op professioneel Fuji papier. Deze zeer mooie vlakliggende digitale albums beschikken over naadloos doorlopende foto’s over beide pagina’s.

De Premium albums zijn standaard afgewerkt met een speciale structuur tegen vieze (vette) vingers. Echter, ook een hoogglanzende en een matte (lustre) afwerking zijn leverbaar.

 

 

Verder produceert eprintpro standaard hardcoverboeken en fraaie layflatt 4.0 hardcoverboeken op echt fotopapier.

 

 

Uitgebreide bewerkingsmogelijkheden

Met behulp van de professionele software de Creator, die speciaal voor eprintpro ontwikkeld is, kunt u uw eigen album vormgeven, klik hier voor meer informatie.

Wilt u liever gebruik maken van uw kennis en ervaring met uw eigen opmaakprogramma? Voor de meest gangbare opmaakprogramma's heeft eprintpro voorbeeldbestanden online staan. Klik hier voor meer informatie over andere software systemen.


  albumopmaak serviceEprintpro Digifoto Pro Platina award
Het laatste nieuws via Twitter