Professionele Fotoboeken opmaken ......                        

                             ....ga voorzichtig om met uw kostbare tijd!

 

 

 

Het opmaken van boeken en de verschillende technieken die daarbij komen kijken, maar ook het maken van ouderboekjes komt aan bod. We gaan samen met de nieuwe Eprint DesignSmart software aan de slag (gratis te downloaden). De eprintpro software is een professionele software die speciaal ontwikkeld is voor het opmaken van digitale fotoboeken.

 

De komende workshops zullen wij centraal in Nederland houden, we zijn dan te gast bij CameraNu.nl op Urk. We beginnen 's morgens om 10.00 tot ca. 15.00 uur.

 

De kosten bedragen slechts € 35.- per deelnemer. Dit is inclusief koffie, thee, frisdrank en een lunch met lekkere Urkse broodjes! Inschrijving is uitsluitend mogelijk met vermelding van uw KVK nummer.

 

 

Workshop:


  • 31 januari 2018, uitsluitend voor Afscheids- en Uitvaartfotografie.

Het gaat op deze dag niet alleen om fotoboeken opmaken, deze dag zullen wij bijgestaan worden door een bekende fotograaf die al jaren actief is in deze sterk groeiende en veel besproken branche. Aanmelden via sales@eprint.nl . Maximaal 30 deelenemers.

 

  • 16 februari 2018, album opmaken

Het gaat op deze dag om fotoboeken en -albums. Alle commerciele aspecten, hoe verkoop ik producten, welke albums en boektechnieken zijn er eigenlijk? dit alles pakken we samen op. Maar we zullen ook uitgebreid stilstaan bij de software van eprintpro en Eprinttoo, veel 'tips en trucs' zullen we u laten zien. Aanmelden via sales@eprint.nl. maximaal 25 deelnemers.

 

 

NIEUW:

Volg een online WEBINAR, u kunt HIER een van de webinars zien, maak kennis met de nieuwe software en de vele mogelijkheden.

 

Webinar Workshops zijn natuurlijk gratis en thuis vanuit uw eigen 'luie stoel' te volgen. Binnenkort komen we weer met een nieuwe datum voor een live Webinar!

  •  

Aanmelden kunt u nu al op www.webinarheroes.nl ! En ook nu hebben we weer leuke cadeutjes om weg te geven.

 


 

Zelf een seminar organiseren met medewerking van eprintpro?

Dat kan, heeft u een groep van 5~10 deelnemers waarvoor u, bijvoorbeeld op een Fotovakschool een seminar voor organiseren wil, dan neem gerust eens contact met ons op.